Golfseizoen 2024

Beste Allen,

Het golfseizoen staat voor de deur en we zijn er helemaal klaar voor. De banen zijn de afgelopen drie maanden goed onderhouden en liggen er prachtig bij voor het nieuwe seizoen. Dit jaar richten we ons op het verfijnen van onze processen, zoals het aanpassen van inschrijfformulieren, verbeterde communicatie en het opzetten van een Facebookpagina. Ons doel is om de jeugd te inspireren om een carrière in de golfsport na te streven. In de internationale golf topsport hebben we als Nederland nog wat terrein te winnen, vooral nu natuurlijke schaatsbanen steeds zeldzamer worden.

We zien dat professionele golfers al op jonge leeftijd beginnen met de sport. Het is een genot om uren door te brengen in de prachtige natuur, terwijl je de uitdaging aangaat met je golfbal en clubs om de bal zo snel mogelijk in de hole te krijgen. De combinatie van techniek, materiaal en het beheersen van je emoties blijft een uitdaging waar we samen aan willen werken.

En laten we vooral het plezier in het golfspel niet vergeten!

Aanpassingen in het reglement:

– In categorie 3 is het nu mogelijk om vanaf de rode tees te starten als je handicap 50 of lager is.

– Clubs worden verzocht om markers te leveren voor categorie 3.

– Een verzoek aan de clubs om te zorgen voor gezondere maaltijden na  de wedstrijd.

– De clubprijs is weer toegevoegd en zal worden uitgereikt bij de laatste wedstrijd. Exloo zal de factuur voor de clubbijdrage sturen voor het verzorgen van de eindprijzen.

Bedankt voor jullie toewijding en laten we er een geweldig golfseizoen van maken!